Verzenden & Retouren

Verzenden:

Blomma verzendt op dit moment alleen in Nederland en de EU. 

 

Kosten:

Nederland

Standaard levering 2-5 werkdagen: Gratis verzending vanaf €150,- en €4,95 boven de €150,- (incl. 21% BTW) per pakketje.


EU

Standaard levering 3-6 werkdagen: €8,95 (incl. 21% BTW) per pakketje.

De zendingen worden altijd verzonden inclusief track&trace code.


Verzending:

Wij verzenden binnen 2-5 werkdagen vanaf het ordermoment. 


Pre orders:

Houd er rekening mee dat onze items ook worden verkocht op pre-order. De uiterlijke leverdatum van het product wordt vermeld in de productomschrijving. Dit is de dag dat ook de items verzonden gaan worden. 


Vertragingen

Houd er rekening mee dat uw bestelling onderhevig kan zijn aan vertragingen als gevolg van Covid-19, drukke periodes en afhankelijk van de bezorglocatie. Wij kunnen eventuele vertragingen bij vervoerders niet voorzien en wij zullen er alles aandoen om de bestelling zo snel mogelijk te leveren.  


Verloren pakketten:

Blomma biedt tracking voor alle bestellingen, maar kan geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor goederen die tijdens het transport verloren gaan. Als uw pakket zoekraakt, dan kunnen wij het opnieuw verzenden tegen extra verzendkosten.

Let op, voor elke pre-order zijn andere levertijden van toepassing. Raadpleeg de productpagina voor meer informatie. 


Retouren

We hopen dat je net zo blij bent met je artikelen als wij, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je niet blij bent met je aankoop. In dit geval heb je 7 dagen de tijd om je artikel te retourneren vanaf het ontvangstmoment. 

Doordat er veel tijd en liefde in de handgemaakte producten zitten en de artikelen maar in kleine oplages gemaakt worden, hopen wij dat er een weloverwogen en bewuste keuze wordt gemaakt met betrekking tot de aankoop en het retourneren. Bij twijfel over een product, neem gerust contact met ons op zodat wij u kunnen helpen. Als zijnde kleine onderneming wordt dat zeer gewaardeerd. 

Stuur ons een mailtje met je naam, de reden van retour, samen met je ordernummer naar retour@blommathecollective.com

Sale items kunnen geretourneerd worden. Let op, sale items vanaf 50% worden in de vorm van een tegoedbon uitgekeerd.

LET OP Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor het terugsturen voor eigen rekening zijn. We raden aan om het te verzenden met track&trace. Als je retour pakket verloren raakt dan is dit niet onze verantwoordelijkheid.